Păgubiți din neglijență înaintea sărbătorilor!

Două familii din satul Flondora (comuna Manoleasa) și satul Iacobeni (comuna Dângeni) au fost păgubite de foc de cca. 3.000 lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse în urma unor incendii care s-au produs în locuințe, în ultimele 24 de ore.

Păgubiți din neglijență înaintea sărbătorilor!

La Flondora, incendiul a fost generat de un coș de fum deteriorat și nu s-a soldat cu pagube materiale însemnate. La Iacobeni, au ars veranda și o parte din acoperișul casei după ce proprietara a lăsat o lumânare aprinsă lângă materiale combustibile.

Pentru stingerea celor două incendii şi înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 14 pompieri militari şi voluntari, dar şi cetăţeni.

S-au salvat şi protejat de foc bunuri materiale în valoare de cca. 240.000 lei.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani recomandă populaţiei judeţului să respecte, atât acasă, cât şi la locul de muncă, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă, pentru a se evita pierderile de vieţi omeneşti şi bunuri materiale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
47

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
76

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...