Octogenară scoasă din fântână cu ajutorul pompierilor (video)

Octogenară scoasă din fântână cu ajutorul pompierilor (video)

O femeie, în vârstă de 82 de ani, a fost salvată de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șase metri, informează Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Evenimentul s-a petrecut duminică, cu puțin timp după ora 13:00. Alarma a fost dată de un localnic, care trecea pe lângă fântână și a văzut încălțămintea femeii.

„La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu accesorii specifice, dar și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, care se întorcea din misiune de la Rădăuți Prut”, a adăugat Dorina Lupu.

Unul dintre salvatori a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să o aducă pe femeie la suprafață. Aceasta era în hipotermie, dar conștientă. A fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) aflat la fața locului și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Operațiunea de salvare a fost coordonată de comandantul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, lt.col. Sorin Constantin Barbacariu.

Poliția va cerceta împrejurările în care s-a produs evenimentul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
732

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1204

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
489

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...