O șoferiță a suferit un atac de panică, după ce a lovit cu mașina o botoșăneancă aflată pe o motocicletă!

Persoanele implicate în accident au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

O șoferiță a suferit un atac de panică, după ce a lovit cu mașina o botoșăneancă aflată pe o motocicletă!

   Foto: Radar Botoșani Oficial

O tânără de 22 de ani din Dumbrăveni este cercetată pentru vătămare corporală din culpă după ce a intrat cu mașina într-o motocicletă pe care se aflau două persoane din Botoșani, una fiind rănită.

Potrivit anchetei polițiștilor, sâmbătă după amiază, în jurul orelor 16:00, o tânără de 22 de ani din Dumbrăveni se deplasa cu un autoturism VW și a încercat să pătrundă pe DN29, prin efectuarea virajului la stânga, de pe un drum adiacent drumului național.

Ea nu s-a asigurat corespunzător, motiv pentru care a intrat în coliziune lateral stânga – față cu un motociclu Kawasaki condus de un bărbat de 49 de ani din Botoșani, iar în calitate de pasageră se afla o femeie de 47 de ani.

Din producerea evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei situată pe motociclu, precum și a conducătoarei auto, scrie newsbucovina.ro.

Cele două persoane vătămate au fost transportate la unitatea spitalicească, unde pasagera de pe motocicletă a fost dignosticată „escoriații piept, escoriații stern traumatism picior stâng”, iar șoferița cu „atac de panică”.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative. Ulterior le-au fost prelevate o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
304

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
130

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
95

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...