O femeie la spital și două mașini distruse după o depășire imprudentă

Accidentul rutier s-a produs după ce unul dintre șoferi s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător.

O femeie la spital și două mașini distruse după o depășire imprudentă

Două mașini au intrat în coliziune vineri, 11 august 2023, în jurul orei 23:00, pe drumul național 29B Dorohoi-Botoșani, la ieșirea din Dorohoi.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism Audi, ce se deplasa pe direcția de mers Dorohoi - Botoșani, a intrat în depășire fără să observe că din sens opus venea un autoturism Renault. În urma impactului o femeie, pasageră în autoturismul Renault, a fost rănită, iar ambele autoturisme au suferit daune puternice.

La fața locului s-a deplasat o ambulață din cadrul SAJ care a preluat femeia rănită. De asemenea, echipajele din cadrul Poliției Municipale Dorohoi au început cercetările la fața locului.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale, scrie DorohoiNews.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
3

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
27

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
131

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...