O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!
UPDATE!

Pompierii de la Detaşamentul Botoşani au fost solicitaţi luni la prânz la Nicşeni, acolo unde o femeie s-a aruncat în fântână. Din nefericire, femeia nu a mai putut fi salvată.

O femeie din Nicşeni a plonjat într-o fântână!

   Foto: arhiva Ştiri.Botoşani.Ro

O femeie din Nicşeni s-a aruncat luni în jurul prânzului într-o fântână din curte, cu capul în jos, anunţându-şi anterior intenţia de a se sinucide. Vecinii care au auzit strigătul disperat al femeii au încercat să o oprească dar au ajuns prea târziu.

Aceştia au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Pompierii au pornit spre adresa indicată, însă, după cum spun ei, şansele de supravieţuire ale femeii sunt reduse în condiţiile în care s-a aruncat în fântâna cu apă cu capul înainte.

UPDATE:

Femeia de 48 de ani a fost scoasă la suprafaţă de pompieri, însă a fost declarat decesul, după cum a spus col. Cristian Amarandei, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Femeia avea familie, cu doi copii, însă în ultima perioadă, pe fondul unei depresii netratate ar fi căzut în patima alcoolului, care a dus la agravarea situaţiei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
277

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
774

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...