O femeie acuzată că a dat o spargere de 200.000 de euro în Grecia a fost reținută în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

O femeie acuzată că a dat o spargere de 200.000 de euro în Grecia a fost reținută în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca

O femeie de 39 de ani, acuzată că a dat o spargere în valoare de 200.000 de euro, urmărită internațional, a fosst depistată și reținută în Punctul de Trecere a Frontierei de la Stânca.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat şi predat autorităţilor competente o femeie, pe numele căreia era emis de autoritățile din Grecia un mandat de arestare pentru săvârşirea de  infracţiuni contra proprietăţii.

Persoana a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

În data de 21 iunie a.c., în jurul orei 17.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară o persoană de sex feminin, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, în vârstă de 39 de ani, pasageră într-un mijloc de transport cu destinaţia Cehia.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că, pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Grecia, un mandat de arestare, deoarece aceasta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat, respectiv a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat. Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au anunțat polițiștii de frontieră de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta