Gheorghe Roşca, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți medici de la Botoșani a murit

Gheorghe Roşca, unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți medici de la Botoșani a murit

Momente cumplite în familia unuia dintre cei mai apreciați și cunoscuți medici ginecologi de la Botoșani.

Medicul Gheorghe Roşca şi-a pus capăt zilelor, astăzi, într-un mod dramatic. Pensionat de aproape un deceniu, medicul Gheorghe Roşca a fost găsit marţi dimineaţă, fără suflare, în propria gospodărie.

Descoperirea a fost făcută de soţia medicului ginecolog, care plecase de dimineaţă de acasă pentru a face cumpărături. Când s-a întors, femeia şi-a găsit partenerul de viaţă într-o anexă a gospodăriei fără suflare.

În stare de şoc aceasta a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă cu medic şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. Din păcate, însă, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Gheorghe Roşca a fost printre primii şefi de Secţie la Maternitatea Botoşani, cu vaste cunoştinţe în domeniu, iar în cei peste 20 de ani de activitate în cadrul Secției de Obstetrică și Ginecologie Botoșani a asistat la venirea pe lume a mii de copii și a salvat sute de vieți.

Medicul Gheorghe Roșca a fost un adevărat mentor pentru doctorii mai tineri și tot personalul medical de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
290

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
497

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
148

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...