O botoșăneancă și-a scăpat bebelușul din scoică. Băiețelul a ajuns la spital

O botoșăneancă și-a scăpat bebelușul din scoică. Băiețelul a ajuns la spital

Un bebeluș de patru luni a ajuns la spital, după ce a căzut din scoica în care era transportat de mama lui, originară din Botoșani.

Incidentul a avut loc pe 27 august, în fața unui hotel din Suceava. Mama, care își transporta copilul într-o scoică, s-a împiedicat pe scările hotelului, iar copilul a alunecat, lovindu-se la cap.

Polițiștii suceveni au fost direcționați să se deplaseze în fața hotelului Zamca, întrucât A. Florin, din comuna Dersca, județul Botoșani, a sesizat prin 112 faptul că un copil de 4 luni a căzut din scoica în care era așezat și transportat de către mama sa.

Până la sosirea oamenilor legii, bebelușul și mama sa au fost preluați de către un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță și transportați la UPU Suceava.

Ulterior, s-a stabilit că vineri, 27 august, în jurul orei 4:10, în timp ce A. Cristina, de 27 de ani, urca scările hotelului Zamca cu intenția de a se deplasa spre camera rezervată, având într-o mână o scoică în care se afla copilul acesteia în vârstă de 4 luni, s-a împiedicat de una din scările ce duc spre ușa principală de acces în hotel, ocazie cu care minorul a alunecat și căzut din scoică de la o înălțime de aproximativ 40 de cm.

Bebelușul s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral minor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
268

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
114

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
122

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...