Incendiu la conducta de gaze a unui dorohoian

Incendiu la conducta de gaze a unui dorohoian

Clipe de panică pentru un dorohoian după ce la conducta de gaze, care trece pe proprietatea sa, a avut loc un incendiu. Doar intervenția rapidă a pompierilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi a făcut ca flăcările să nu se extindă la casă.

Ajunși la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, salvatorii au constatat că incendiul se manifesta cu flacără, la intrarea în curtea acestuia. Proprietarul a povestit că a auzit o bubuitură în curte și când a ieșit afară a văzut flacără în zona conductei de gaz. 

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unei defecțiuni tehnice produsă la instalația de gaze.

La eveniment au intervenit și reprezentanții furnizorului de gaze naturale. Aceștia au oprit alimentarea cu gaze naturale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
34

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
316

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
462

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...