O bătrână din Draxini a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, în urma unui incendiu (video)

O bătrână din Draxini a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, în urma unui incendiu (video)

O bătrâna, de 83 ani, din Draxini, a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu, care a avut loc marți dimineață. Când s-a produs evenimentul, proprietara era în grădină, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Cei care au observat flăcările au fost vecinii proprietarei, care imediat au sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță din Botoșani, precum și pompierii voluntari din Bălușeni.

Aceștia au constatat că ardeau cu flacără și degajări mari de fum bunurile dintr-o cameră, un hol, dar și acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte trei încăperi.

„Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingerea focarelor și înlăturarea efectelor. Pompierii au eliminat pericolul de explozie și au scos din interior o butelie. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.

Proprietara a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) aflat la fața locului.








 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 18:30
304

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

astăzi, 16:27
157

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
739

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...