O bătrână din Draxini a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, în urma unui incendiu (video)

O bătrână din Draxini a rămas fără acoperiș deasupra capului în prag de iarnă, în urma unui incendiu (video)

O bătrâna, de 83 ani, din Draxini, a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu, care a avut loc marți dimineață. Când s-a produs evenimentul, proprietara era în grădină, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Cei care au observat flăcările au fost vecinii proprietarei, care imediat au sunat la 112 după ajutor.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță din Botoșani, precum și pompierii voluntari din Bălușeni.

Aceștia au constatat că ardeau cu flacără și degajări mari de fum bunurile dintr-o cameră, un hol, dar și acoperișul casei, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte trei încăperi.

„Incendiul este localizat. Se intervine pentru stingerea focarelor și înlăturarea efectelor. Pompierii au eliminat pericolul de explozie și au scos din interior o butelie. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.

Proprietara a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) aflat la fața locului.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bărbat amendat și lăsat fără lemne, după ce a încercat să păcălească oamenii legii

Luni, 6 Februarie 2023
145

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 din Flămânzi au oprit pe drumul județean D.J. 208 H, în comuna Coșula, o autoutilitară care transporta mater...

Acțiune a polițiștilor din Ștefănești pentru depistarea ilegalităților în domeniul silvic

Luni, 6 Februarie 2023
110

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au organizat o acțiune pentru prevenirea și co...

Tineri amendați și lăsați fără permis, după ce au fost surprinși făcând drifturi

Luni, 6 Februarie 2023
1875

În zilele de 4 și 5 februarie 2023, polițiștii rutieri au sancționat 3 conducători auto din municipiul Dorohoi și din municipiul Botoșani pentru conducere agresivă a autoturismului, info...