Nenorocire de la un trăsnet: Au ars 30 de tone de furaje, pompierii au salvat casa! (Foto)

Pompierii botoșăneni au luptat mai bine de cinci ore cu flăcările, autospecialele ISU fiind alimentate de mai multe ori.

Un incendiu violent s-a produs, sâmbătă seara, într-o gospodărie din localitatea Tudora. Un depozit de furaje a fost cuprins de flăcări după ce a fost lovit de trăsnet. Alarma a fost dată puțin înainte de ora 18:00.

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentul Botoșani, cu două autospeciale de stingere, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Tudora. Aceștia au constatat faptul că ardeau peste 30 de tone de furaje și au intervenit rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la casă și celelalte construcții din gospodărie.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor s-a acționat mai bine de cinci ore.

Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere.

Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai multe ori.

Pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.






 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

astăzi, 20:10

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

astăzi, 19:10

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

astăzi, 18:22

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...