Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!
BOTOSANI

Un bărbat din Draxini, comuna Bălușeni, a rămas fără acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de un jar căzut din sobă pe materiale combustibile. 

Necaz înainte de sărbători: Flăcările i-au mistuit casa!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Cu toate că era în locuinta, bărbatul a realizat ca ii arde casa când flăcările ii cuprinsesera bunurile dintr-o cameră și acoperișul.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga " al Judetului Botoșani a fost solicitat sa intervina pentru stingerea incendiului putin înainte de ora 13.00.

La fata locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale cu apă și spumă.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinta, existând pericolul de propogare a flacarilor la cladirile din imediata vecinatate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri.

Valoarea bunurilor distruse a fost estimată la cca. 25.000 lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 500.000 lei. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsa de flacari fiind de scoase doua butelii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
97

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
600

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
209

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...