Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Un bărbat de 49 de ani, a ajuns direct pe masa de operații după ce a fost victima unui grav accident de muncă. Muncitorul, care lucra la o fabrică de mobilă din Cămătărești-Deal, a fost strivit de un utilaj de mari dimensiuni.

Botoșăneanul lucra la o presă de îmbinare a panourilor și a încercat să curețe utilajului. Acesta a împins manual tamburul utilajului pentru a curăța rolele.

 La un moment dat, funcțiile de comandă ale utilajului s-au resetat, iar tamburul a revenit în poziția inițială prinzându-l pe bărbat între tambur și scheletul utilajului.

Colegii i-au sărit acestuia imediat în ajutor. Aceștia au comandat utilajul să se ridice de pe toracele colegului lor, după care au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, iar bărbatul a fost transportat la Urgențe cu cu șoc traumatic, șoc hemoragic și fractură costală. A fost dus în sala de operații, unde a fost supus unei intervenții de urgență.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au început imediat o anchetă, fiind informați și inspectorii ITM.

(Constantin Gheban)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actriţa Sanda Toma a murit la 88 de ani

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
188

Acriţa Sanda Toma a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 88 de ani. Ea a fost considerată „unul dintre membrii cei mai importanți ai familiei Teatrului de Comedie&rd...

Polițiștii de frontieră, duși la pușcărie pentru familiarizare

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
209

Un nou scandal a izbucnit în Ministerul de Interne după ce a fost semnat un protocol între Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), Inspectoratul General al Poliției de Fronti...

Laurienii au spus „prezent” voluntariatului pentru vitamine (fotogalerie)

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022
304

Câteva sute de kilograme de fructe și legume au fost donate de laurieni la finalul acestei săptămâni grație campaniei inițiate de Direcția Generală de Învățământ Preu...