Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Un bărbat de 49 de ani, a ajuns direct pe masa de operații după ce a fost victima unui grav accident de muncă. Muncitorul, care lucra la o fabrică de mobilă din Cămătărești-Deal, a fost strivit de un utilaj de mari dimensiuni.

Botoșăneanul lucra la o presă de îmbinare a panourilor și a încercat să curețe utilajului. Acesta a împins manual tamburul utilajului pentru a curăța rolele.

 La un moment dat, funcțiile de comandă ale utilajului s-au resetat, iar tamburul a revenit în poziția inițială prinzându-l pe bărbat între tambur și scheletul utilajului.

Colegii i-au sărit acestuia imediat în ajutor. Aceștia au comandat utilajul să se ridice de pe toracele colegului lor, după care au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, iar bărbatul a fost transportat la Urgențe cu cu șoc traumatic, șoc hemoragic și fractură costală. A fost dus în sala de operații, unde a fost supus unei intervenții de urgență.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au început imediat o anchetă, fiind informați și inspectorii ITM.

(Constantin Gheban)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Farul - CFR Cluj, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 14:59
17

Campioana României primește astăzi vizita celor de la CFR Cluj în etapa cu numărul 29 din Superligă.Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de...

Atelier de lucru „Starea de bine în școală” cu profesori din Albești și Ștefănești (foto)

astăzi, 14:29
67

În săptămâna 30 octombrie – 3 noiembrie 2023, 10 cadre didactice de la Școala Gimnazială Nr. 1 Albești au participat la cursul Erasmus+ acreditat cu numărul 2020-1-RO01-KA120-S...

15 mărturisitori și cuvioși vor fi trecuți în rândurile sfinților de către Biserica Ortodoxă Română, pe listă se află și trei botoșăneni!

astăzi, 13:38
131

Cincisprezece cuvioși și mărturisitori români sunt propuși spre canonizare, iar proclamarea canonizării lor va avea loc anul următor când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de l...