Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Muncitor strivit de un utilaj la o fabrică din Botoșani. Poliția a demarat o anchetă

Un bărbat de 49 de ani, a ajuns direct pe masa de operații după ce a fost victima unui grav accident de muncă. Muncitorul, care lucra la o fabrică de mobilă din Cămătărești-Deal, a fost strivit de un utilaj de mari dimensiuni.

Botoșăneanul lucra la o presă de îmbinare a panourilor și a încercat să curețe utilajului. Acesta a împins manual tamburul utilajului pentru a curăța rolele.

 La un moment dat, funcțiile de comandă ale utilajului s-au resetat, iar tamburul a revenit în poziția inițială prinzându-l pe bărbat între tambur și scheletul utilajului.

Colegii i-au sărit acestuia imediat în ajutor. Aceștia au comandat utilajul să se ridice de pe toracele colegului lor, după care au sunat la 112.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD cu medic, iar bărbatul a fost transportat la Urgențe cu cu șoc traumatic, șoc hemoragic și fractură costală. A fost dus în sala de operații, unde a fost supus unei intervenții de urgență.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care au început imediat o anchetă, fiind informați și inspectorii ITM.

(Constantin Gheban)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
757

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
297

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...