Moarte tragică la Hudești. Un bărbat a fost strivit de o mașină

Moarte tragică la Hudești. Un bărbat a fost strivit de o mașină

Un grav accident a avut loc ieri seară în județul Botoșani. Un bărbat, în vârstă de 52 ani, din localitatea Mlenauți, comuna Hudești, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost strivit de propriul autoturism.

Incidentul s-a întâmplat chiar la intrarea în gospodărie.

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Mlenauți comnua Hudeşti, care se întorcea de la muncă, când a ajuns în fața porţii casei sale, a lăsat maşina neasigurată şi a mers să deschida porţile pentru a intra in curte.

După ce a deschis porţile, maşina, scoasă din viteză, a luat-o la vale iar bărbatul s-a pus în faţa maşinii, și a incercat să o oprească cu mâinile însă nu a reuşit.  A fost trântit şi târât până la marginea canalului de pe margina drumului, fiind strivit de maşină.

Acesta a fost găsit sub mașină de soția lui, care a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și o ambulanță aparținând SAJ Darabani.

Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care a început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, au explicat responsabilii ISU de la Botoșani.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Săveni a fost capitala multiculturalității de Ziua Națională

astăzi, 17:18
480

Orașul Săveni a fost capitala multiculturalității, miercuri, de Ziua Națională a României, găzduind un conglomerat de evenimente artistice, o lansare de carte și activități festive div...

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

astăzi, 15:57
954

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei s...

APIA așteaptă cererile de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor pentru anul 2022

astăzi, 14:43
115

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) Centrul Judetean Botosani informează că în perioada 01 - 15 decembrie 2021 se depun la centrele judeţene ale Agenţiei de P...