Moarte tragică la Hudești. Un bărbat a fost strivit de o mașină

Moarte tragică la Hudești. Un bărbat a fost strivit de o mașină

Un grav accident a avut loc ieri seară în județul Botoșani. Un bărbat, în vârstă de 52 ani, din localitatea Mlenauți, comuna Hudești, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost strivit de propriul autoturism.

Incidentul s-a întâmplat chiar la intrarea în gospodărie.

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Mlenauți comnua Hudeşti, care se întorcea de la muncă, când a ajuns în fața porţii casei sale, a lăsat maşina neasigurată şi a mers să deschida porţile pentru a intra in curte.

După ce a deschis porţile, maşina, scoasă din viteză, a luat-o la vale iar bărbatul s-a pus în faţa maşinii, și a incercat să o oprească cu mâinile însă nu a reuşit.  A fost trântit şi târât până la marginea canalului de pe margina drumului, fiind strivit de maşină.

Acesta a fost găsit sub mașină de soția lui, care a sunat după ajutor. La fața locului au ajuns un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și o ambulanță aparținând SAJ Darabani.

Victima a fost scoasă de sub autoturism de către pompieri şi preluată de echipajele medicale care a început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul”, au explicat responsabilii ISU de la Botoșani.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

Joi, 28 Martie 2024
127

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

Joi, 28 Martie 2024
93

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

Joi, 28 Martie 2024
86

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...