Minor acroșat de mașina unui botoșănean. Șoferul are 80 de ani și a părăsit locul faptei!

Copilul în vârstă de 12 ani a fost transportat la spital, șoferul fiind depistat de oamenini legii la domiciliu. Audiat apoi le sediul poliției, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. 

Minor acroșat de mașina unui botoșănean. Șoferul are 80 de ani și a părăsit locul faptei!
Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa, luni, cu mașina pe un drum comunal din localitatea Văculeşti. La efectuarea unui viraj la stânga pentru a pătrunde pe un alt sector de drum comunal, nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat cu oglinda retrovizoare un minor de 12 ani, care staţiona regulamentar pe marginea drumului.
 
Conducătorul auto a părăsit locul faptei. Ulterior, în cursul zilei, întrucât minorul acuza dureri, acesta a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
Conducătorul auto a fost depistat de poliţişti la domiciliu şi a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri. Totodată, el a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
Potrivit IPJ Botoșani, pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
60

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
56

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
63

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...