Mihai, salvatorul copilului blocat în maşina distrusă în accidentul cu 3 morţi din Crasnaleuca. Şoferul care a cauzat catastrofa ar fi fost băut

Mihai, salvatorul copilului blocat în maşina distrusă în accidentul cu 3 morţi din Crasnaleuca. Şoferul care a cauzat catastrofa ar fi fost băut

Un accident extrem de grav s-a petrecut seara trecută pe o șosea din județul Botoșani. Un copil de 1 an și doi adulți au murit, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț de pe marginea drumului.

Un alt băiat, în vârstă de 10 ani, a fost rănit grav în accident. Acesta a fost scos la timp din maşină de un martor, care a şi deconectat bornele autoturismului, din care deja ieşea fum.

Într-o fracţiune de secundă, accidentul, produs pe raza localităţii Crasnaleuca, din comuna Coţuşca, s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Eroul care l-a salvat pe singurul supravieţuitor

Mihai Flavius Cristian a fost prima persoană care a intervenit la locul impactului. Şi, datorită lui, copilul de 10 ani încă trăieşte.

Am constatat că era în spate un copil de 10 anişori, foarte speriat, conştient, dar foarte speriat. După ce am scos copilul. Am îndepărtat bornele maşinii, deoarece ieşea foarte mult fum de sub motorul maşinii”, a spus Mihai Flavius Cristian, cel care a ajuns primul la locul accidentului, potrivit observatornews.ro.

Pasagerii care au murit nu purtau centură

Potrivit sursei citate, s-ar părea că şoferul, un bărbat de 46 de ani, s-a urcat băut la volan. Iar pe o porţiune de drum drept a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un cap de pod de pe marginea drumului.

Impactul a fost unul devastator: conducătorul auto, pasagerul din dreapta, dar şi copilul de un an aflat tot în faţă, în braţele bărbatului de 35 de ani, au murit pe loc. Niciunul nu ar fi purtat centură de siguranţă şi toţi trei au rămas încarceraţi între fiarele maşinii.

Am încercat, pe cât posibil să-i extrag din autoturism, dar nu am reuşit”, a mai spus Mihai Flavius Cristian.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanţă şi SMURD din mai multe zone.

Scena accidentului a fost una cutremurătoare chiar şi pentru cei mai experimentaţi salvatori, trupurile celor trei încarceraţi erau complet desfigurate. Şi, din păcate, în pofida eforturilor de resuscitare, pentru cei trei nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să le declare decesul.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
32

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
64

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
312

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...