Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Ultima călătorie a unui botoșănean: Și-a pierdut cunoștința în maxi-taxi, iar medicii nu au reușit să îl readucă la viață!

Călătorii aflați într-un maxi-taxi au sunat la 112 după ce unui bărbat i s-a făcut rău în timpul călătoriei, acesta pierzându-și cunoștința.

Cum mașina în care se petrecea incidentul trecea chiar prin apropierea sediului ISU, acolo unde se află și dispeceratul 112 coordonat de un medic, bărbatul a avut parte de îngrijire rapidă și de specialitate, la fața locului ajungând și echipajul de prim ajutor al SMURD. 

La puțin timp, pacientul în vârstă de 70 de ani a beneficiat și de îngrijirile echipajului de terapie intensivă mobilă (TIM), cadrele medicale continuând manevrele de resuscitare.

Bărbatul a fost transportat apoi la Unitatea de Primire a Urgențelor, însă, în ciuda eforturilor tuturor cadrelor medicale, pasagerul nu a supraviețuit, medicii fiind nevoiți să declare decesul. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
55

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
612

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
180

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...