Mașină luată în probe, distrusă într-un accident. Trei persoane au ajuns la spital

Mașină luată în probe, distrusă într-un accident. Trei persoane au ajuns la spital

Trei persoane au ajuns la spital, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier, care a avut loc între Botoșani și Stăuceni, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani. 

Un autoturism marca BMW, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, se deplasa cu autoturismul pe ruta Botoșani – Stăuceni, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit în mai mulți copaci de pe marginea drumului.

În urma impactului, mașina a ajuns înapoi pe carosabil, însă grav avariată. La fața locului a ajuns și o Ambulanță, care i-a preluat pe șofer și alți doi bărbați aflați în autovehicul.

„Polițiștii direcționați la fața locului au demarat cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat comisar șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Combatere a Criminalității.

Mașina era pusă la vânzare și posibilul client, cel aflat la volan în momentul producerii evenimentului, a luat-o în probe. În autoturism se mai aflau proprietarul și un prieten de al bărbatului de 39 de ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
267

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
698

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
639

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...