Descoperire macabră într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte

Descoperire macabră într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat a fost găsit decapitat în propria curte

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Călărași, a fost găsit decapitat în propria curte, în cursul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Descoperirea a fost făcută de către un vecin, care a sunat imediat la 112. La fața locului a ajuns un echipaj al poliției din Hlipiceni, dar și lucrători din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță (SJA), criminaliștii și un procuror.

Bărbatul locuia singur de ceva vreme, iar autorul faptei este încă în libertate la data scrierii actualei. Oamenii legii încearcă să identifice criminalul, având deja un cerc de suspecți.

„Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei”, a declarat comisar șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Combatere a Criminalității.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful educației botoșănene, apel către directorii de școli: „Acești elevi pot avea niște traume din trecut” (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
718

Miercuri, 27 martie, a avut loc întâlnirea de instruire cu directorii și directorii adjuncți din învățământul liceal, urmând ca joi să fie instruiți cei din î...

Echipă completă la CJ Botoșani, un consilier a depus astăzi jurământul! (foto, video)

Miercuri, 27 Martie 2024
764

Este vorba despre Gabriel Cîrlan, care a ocupat și funcția de director al societății Nova Apaserv în perioada 2013 - 2016.După ce la începutul lunii martie Tribunalul Botoș...

Cele mai longevive cupluri premiate de municipalitatea botoșăneană! (foto, video)

Marţi, 26 Martie 2024
485

Evenimentul s-a desfășurat în sala „Mihai Eminescu” din incinta Primăriei municipiului Botoșani, care a devenit neîncăpătoare pentru zecii de bătrâni chemați de m...