Lovit cu copita de o vacă, un bărbat a suferit leziuni interne grave și a murit!

Victima a fost găsită în stare de inconștiență de un bărbat din Botoșani, care lucrează ca sezonier la stână.

Lovit cu copita de o vacă, un bărbat a suferit leziuni interne grave și a murit!

   Foto: monitorulsv.ro

Un bărbat care era cu vitele la pășunat a sfârșit tragic, cu grave leziuni interne provocate de lovitura cu copita a unei bovine.

Joi după-amiază, în jurul orei 16.50, polițiștii din Mălini, județul Suceava, au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat este decedat pe câmp, în zona în care se afla cu vitele la pășunat.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, cu tehnician criminalist, de la Poliția municipiului Fălticeni. Din cercetări a rezultat că decedatul, Ilie S. este din Mălini și se afla la pășunat cu vacile.

El a fost găsit în stare de inconștiență de către un bărbat din Botoșani, care lucrează și el ca sezonier la o stâna din Mălini.

În urma anchetei de la fața locului s-a stabilit că bărbatul a fost lovit de o bovină, fiindu-i provocate leziuni în zona abdomenului și multiple leziuni costale ce i-au provocat decesul, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii nu au suspiciuni privind condițiile în care s-a produs decesul, dar procedural au deschis un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă, în cadrul căruia vor continua cercetările și, cel mai important, au dispus efectuarea necropsiei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...

Accident grav într-o comună din Botoșani, patru persoane au ajuns la spital! (foto)

astăzi, 09:08

Patru persoane, cu vârste între 59 și 66 de ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă dimineață, în localitatea Blândești. &...

Cetățenii de pretutindeni sunt așteptați la Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași, care este programul hramului!

astăzi, 08:41

Anul acesta, alături de sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva vor fi aduse, de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Muntele Athos, și sfintele moaște ale Sfântulu...