Locuință cuprinsă de flăcări, după ce proprietarul a adormit fumând

O casă din Pomârla a fost cuprinsă de flăcări, în noaptea de marți spre miercuri, după ce proprietarul a adormit în timp ce fuma, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, până ca bărbatul să își dea seama ce se întâmplă, bunurile din cameră s-au aprins, iar flăcările s-au extins spre o altă încăpere și acoperiș.

„Alarma a fost dată aproape de miezul nopții de vecini care, până la sosirea forțelor de intervenție, au intrat în casă și l-au căutat pe bărbatul, în vârstă de 48 de ani. L-au găsit într-una dintre încăperile unde flăcările nu au ajuns, era conștient și nu prezenta arsuri. A fost predat unui echipaj SAJ care l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Lupu.

Pompierii din Dorohoi au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor.

„Au ars bunurile din două încăperi și acoperișul casei. S-au salvat bunurile din două încăperi, două case, două autoturisme, două depozite de furaje și unul de lemne de foc. Intervenția a durat mai bine de două ore”, a adăugat reprezentanta IJSU Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta