Locatari terorizați de un tânăr cu chef de distracție! Poliție chemată de două ori!

Un tânăr din municipiul Botoșani și-a adus la disperare vecinii, care au chemat poliția, enervați de faptul că adolescentul ascultă muzică prea tare. Amenda primită nu l-a potolit, astfel că a continuat să asculte muzică la volum maxim, trezindu-se din nou la ușă  cu polițiștii.

Locatari terorizați de un tânăr cu chef de distracție! Poliție chemată de două ori!

În data de 4 februarie, în jurul orei 13.00, patrula auto a Poliției Locale a preluat o sesizare pe strada Viilor, unde un bărbat a reclamat faptul că vecinul său ascultă muzică la intensitate mare a volumului şi nu se poate odihni. La faţa locului sesizarea s-a confirmat,  fiind identificat un tânăr de 18 ani.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional conform legii 61/1991 cu amendă în valoare de 500 lei deoarece nu s-a conformat în urma discuţiei purtate cu poliţiştii locali ajunşi la faţa locului.

"Conform legii 61/1991 tulburarea liniștii locatarilor intre orele 22,00-8,00 si 13,00-14,00 de către orice persoana prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare in localurile sau in sediile persoanelor juridice, in locuințele persoanelor fizice sau in oricare alt loc din imobile cu destinația de locuințe ori situat in imediata vecinătate a acestora", se arată într-un comunicat al Poliției Locale. 

Două zile mai târziu, patrula auto a Poliției Locale a preluat o sesizare la aceeași adresă, unde bărbatul care a mai făcut sesizare a reclamat faptul că vecinul său ascultă, din nou, muzică la intensitate mare a volumului şi nu se poate odihni. La faţa locului sesizarea s-a confirmat, fiind identificat același tânăr de 18 ani.

Adolescentul a primit o nouă amendă, în cuantum de 500 de lei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
224

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
205

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
302

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...