Italia: Soț și soție români, morți aseară într-un tragic accident de mașină. Astăzi, un român a accidentat mortal un alt român!

Italia: Soț și soție români, morți aseară într-un tragic accident de mașină. Astăzi, un român a accidentat mortal un alt român!

Doi români, soț și soție, și-au pierdut viața în seara zilei de sâmbătă, 28 aprilie 2018, în jurul orei 23:00. Tragedia s-a petrecut în dreptul localității Bernalda din provincia Matera, scrie agenția de preză AGI (Agenzia Gironalistica Italiana).

Din primele informații reiese că cei doi se aflau la bordul unei mașini Lancia Lybra care s-a lovit violent de alte două automobile. În urma impactului, care a dus la moartea conaționalilor noștri, au mai rămas grav rănite și alte patru persoane, acestea fiind transportate de urgență la spitalul din Matera unde au fost diagnosticate cu numeroase traume fizice. Niciuna dintre persoanele rămase rănite nu se află în pericol de moarte. Potrivit Rotalianul.ro, Poliția Rutieră din zonă investighează acum pentru a stabili cu precizie dinamica tragicului accident dar pentru moment nu s-au dat publicității mai multe detalii.

De asemenea, un alt român, cu o alcoolemie de patru ori mai mare decât norma admisă, a accidentat mortal un bărbat de 28 de ani, și acesta de naționalitate română, în timp de traversa strada, la Torino, în nordul Italiei. S-a întâmplat în zorii acestei zile de duminică, 29 aprilie, în jurul orei 5:00 pe Corso Regina, în dreptul civicului 202, nu departe de podul Corso Principe Oddone. Victima este un bărbat în vârstă de 28 de ani, care traversa Corso Regina și se îndreaptă spre San Donato. Șoferul, în vîrstă de 26 de ani, era la bordul unei Lancia Musa și conducea în Corso Regina cu direcția spre centrul orașului. Impactul a fost foarte violent, pietonul a sărit pe parbrizul mașinii care s-a spart și apoi a fost târât cincizeci de metri înainte de a fi aruncat pe banda opusă. Șoferul Lanciei s-a oprit imediat să ofere ajutor, dar pentru tânăr nu mai era nimic de făcut, a murit pe loc. Cu privire la dinamica exactă a accidentului polițiștii investighează în aceste momente.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...