Isprăvile botoșănenilor, sancționate dur de polițiștii ieșeni!

Un botoșănean a rămas fără permis și are de achitat și o amendă de aproape 600 lei pentru că a ignorat o regulă de circulație. Un altul, de numai 19 ani, a intrat în vizorul polișiștilor ieșeni pentru o faptă comisă, probabil, la nervi.

Isprăvile botoșănenilor, sancționate dur de polițiștii ieșeni!

Un bărbat, de 63 de ani, din județul Botoşani, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei potrivit OUG 195/2002, fiindu-i reţinut permisul de conducere în vederea suspendării pentru 30 de zile. Botoșăneanul a condus autoturismul, pe strada Bogdan-Vodă din oraşul Hîrlău, iar la trecerea pentru pietoni semnalizată în mod corespunzător, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton aflat în traversarea străzii.

De asemenea, da data de 20 martie, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Centrul Univeristar Iași au fost sesizaţi de către un tânăr de 23 de ani, din Vaslui, despre faptul că persoane necunoscute i-au distrus oglinda retrovizoare stânga a autoturismului, ce se afla parcat în faţa unui cămin studenţesc, din municipiul Iaşi. Valoarea prejudiciuluicauzat este de aproximativ 300 lei.
 
În urmacercetărilor efectuate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea distrugerii: un tânăr, de 19 ani, din județul Botoşani.  La finalizarea cercetărilor, dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propunere legală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

astăzi, 19:10
89

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

astăzi, 18:09
286

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
626

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...