Incredibil ce se poate întâmpla pe un drum din România!

Totul a început din cauza unui banal accident rutier. Mașina unui afacerist a atins-o pe cea a unui tânăr de 27 de ani, spărgându-i oglinda.

Incredibil ce se poate întâmpla pe un drum din România!

   FOTO: gazetaromaneasca.com

Un afacerist venețian din domeniul încălțămintei, Flaviano Pampagnin, de 63 de ani, din Fossò, a murit la spitalul din Timișoara, după ce a fost agresat de un automobilist. Italianul, mutat în România pentru muncă de 23 de ani, a decedat la spital, unde era internat în stare deosebit de gravă de pe 2 august, în urma unei stări de rău ce a urmat unei neînțelegeri cu un tânăr.

Totul a început din cauza unui banal accident rutier. Mașina lui Pampagnin a atins-o pe cea a unui tânăr de 27 de ani, spărgându-i oglinda. Cei doi șoferi au coborât din autoturisme și întreprinzătorul și-ar fi recunoscut vina și l-a invitat pe tânăr la o întâlnire într-un moment ulterior pentru a rezolva chestiunea. Apoi au urcat fiecare la bordul propriei mașini și se părea că totul se încheiase aici. Însă, din păcate, pentru Flaviano Pampagnin nu a fost așa.

Românul l-a urmărit pe Pampagnin, tăindu-i calea și blocându-l. Apoi a coborât, a deschis portiera întreprinzătorului și l-a lovit cu bestialitate. Italianul a reușit să închidă portiera și să fugă, însă după ce a parcurs circa o sută de metri a făcut infarct.

Omul de afaceri și-a pierdut conștiența și mașina fără control a cauzat un alt accident. În acel moment au fost alertate echipajele de urgență, însă pentru italianul de 63 de ani situația era deja deosebit de gravă din punct de vedere clinic.

Bărbatul a suferit diferite fracturi la torace, însă situația lui a fost înrăutățită cel mai mult de neoxigenarea creierului timp de câteva minute din cauza infarctului.

Autopsia a stabilit că italianul a avut dublă ruptură a coloanei în zona cervicală. (gazetaromaneasca.com)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...