Incendiu puternic la Cătămărăști Deal! O casă a fost distrusă, iar unul dintre proprietari a ajuns la spital! FOTO
INCENDIU!

Patru echipaje de pompieri au intervenit miercuri seară la stingerea unui incediu care a distrus parţial o locuinţă din Cătămărăşti Deal, în care locuiau trei familii. Unul dintre proprietari a ajuns în spital cu arsuri pe mâini şi pe faţă.

Incendiu puternic la Cătămărăști Deal! O casă a fost distrusă, iar unul dintre proprietari a ajuns la spital! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Focul ar fi pornit de la un jar căzut din sobă pe covor, pe care l-a aprins, flacăra topind şi un recipient cu benzină care a luat foc. Proprietarul a vrut să arunce recipientul arzând afară, dar nu a reuşit decât să o împingă pe hol, acolo unde focul s-a extins cu repeziciune, flăcările arzându-i bărbatului mâinile şi faţa.

Familia din casă care au văzut focul au sunat la 112, la locuinţă ajungând atât un echipaj de ambulanţă, care l-a transportat pe bărbat la spital, cât şi pompierii care încă încearcă să stingă focul. Bărbatul povesteşte că a reuşit să sară prin foc şi să anunţe restul familiei să sune la 112.

"Aveam o sticlă de benzină lângă sobă, a luat foc şi eu am vrut să o arunc pe scări, dar nu am mai reuşit, m-am fript tot pe mâni, dar nu am reuşit. Holul a luat foc, dar aveam butelie în cameră", spune bărbatul.

Coordonatorul detaşamentului de intervenţie, Narcis Jachel, spune că la sosirea maşinilor de intervenţie, focul se manifesta violent.

"Incendiul se manifesta deosebit de violent la acoperişul întregului ansamblu de locuinţe, erau trei familii găzduite în acelaşi imobil, iar pe măsura desfăşurării activităţii de decopertare am constatat că acoperişul era dublat de suprafeţe de rumeguş, ceea ce a îngreunat foarte mult intervenţia. Din păcate am avut şi o victimă cu arsuri de gradele II şi III pe mâini şi pe faţă. Noi lucrăm în continuare la evaluarea efectelor negative ale incendiului", spune şeful detaşamentului de intervenţie, Narcis Jachel.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai multe medicamente noi destinate pacienților cu afecțiuni oncologice, diabet zaharat și boli rare vor fi incluse pe lista celor gratuite sau compensate

astăzi, 12:41
38

Ministerul Sănătății intenționează, printr-un proiect de hotărâre aflat, de puțin timp, în dezbatere publică, să extindă lista medicamentelor compensate și gratuite. Concret, v...

Dosar penal pentru un bărbat care transporta pește fără documente

astăzi, 11:13
161

La data de 4 februarie 2023, un bărbat, de 35 de ani,  din comuna Ripiceni a fost depistat pe drumul național, D.N. 29 C, în aceeași localitate, în timp ce tranporta în autot...

Acțiune a polițiștilor pentru prevenirea pescuitului ilegal, soldată cu zeci de sancțiuni

astăzi, 11:09
82

În perioada 2-5 februarie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Botoșani au organizat mai multe acțiuni pentru prevenirea pescuitului ilegal, a transportulu...