Incendiu puternic într-o gospodărie. O femeie a suferit arsuri în timp ce încerca să-și salveze animalele (fotogalerie)

Incendiu puternic într-o gospodărie. O femeie a suferit arsuri în timp ce încerca să-și salveze animalele (fotogalerie)

   sursa foto: IJSU Botoșani

Pompierii botoșăneni au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un depozit de furaje din localitatea Unțeni, au informat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit surselor citate, la fața locului s-au deplasat două echipaje cu autospeciale de stingere. Flăcările au cuprins și un adăpost de animale, riscând să se extindă și spre locuință, aflată la doar câțiva metri de focar, și spre un alt depozit de furaje din apropiere.

„Proprietara a suferit arsuri la membrele superioare în timp ce a intervenit pentru a scoate bovinele din interior, fiind solicitată o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În urma incendiului, au ars aproximativ 20 tone de furaje și adăpostul de animale pe o suprafață de 80 de metri pătrați, fiind înregistrate și victime animale (un vițel), iar în urma intervenției prompte a pompierilor, a fost salvată casa de locuit și un alt depozit de furaje”, au precizat reprezentanții IJSU Botoșani.

Cauza probabilă a fost stabilită ca fiind autoaprinderea.










 

 

Spune-ne opinia ta