În această dimineață: Percheziţii pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigări!

În această dimineață: Percheziţii pentru destructurarea unei reţele specializate în contrabanda cu ţigări!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi - Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul BCCO Suceava, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Botoşani, desfăşoară acţiuni pentru destructurarea a trei grupări infracţionale care au desfăşurat activităţi ilicite în sfera contrabandei cu produse accizabile şi care acţionau pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava.

În această dimineaţă se desfăşoară 27 percheziţii domiciliare la membrii grupărilor, în mai multe locaţii de pe raza judeţelor Botoşani şi Suceava, la care participă 90 de poliţişti de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, 24 poliţişti din cadrul B.C.C.O. Suceava, 15 jandarmi din cadrul I.J.J. Botoşani şi 8 poliţişti din cadrul I.P.J. Botoşani, fiind folosite 30 de autovehicule din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Cercetările continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Botoşani, în vederea documentării întregii arii infracţionale şi a recuperării prejudiciului.

"Facem menţiunea că faptele sunt analizate prin raportare la dispoziţile din Codul de procedură penală, referitoare la prezumţia de nevinovaţie", a transmis purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Botoşani, subcomisar de poliţie Minodora Răcnea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
820

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
137

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
193

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...