Impact violent între un autoturism și un atelaj. Doi copii, de 2 și 5 ani, au fost răniți

Impact violent între un autoturism și un atelaj. Doi copii, de 2 și 5 ani, au fost răniți

Un accident rutier a avut loc, miercuri, pe un drum local din comuna Vlăsinești. Un atelaj a fost spulberat de un autoturism, doi copii fiind răniți în urma impactului, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Conform sursei citate, echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Vlăsinești, care conducea pe DC 14, a pierdut controlul asupra direcției de mers, într-o curbă la dreapta, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus de un tânăr de 28 de ani din aceeași localitate.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a doi minori, de 2 și 5 ani, pasageri în autoturism. Atât conducătorul autoturismului cât și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu apratul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare coporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale.  

 

Spune-ne opinia ta