Ilie Năstase, după ce a fost dus încătușat la sectia de poliție: "M-au tras din mașină și m-au dat cu fața de asfalt"

Ilie Năstase, după ce a fost dus încătușat la sectia de poliție: "M-au tras din mașină și m-au dat cu fața de asfalt"

Ilie Nastase a oferit prima reactie dupa ce s-a ales cu un dosar penal pentru ca a fost prins baut la volan si a refuzat sa se legitimeze. Fostul mare tenismen roman sustine ca a fost tratat cu brutalitate de agentii care l-au oprit si ca avea o alcoolemie de doar 0,05%.

"Militienii, ca nu pot sa le zic politisti. Politistii nu sunt agresivi. Am facut doi metri din Parcul Herastrau si m-au oprit. Ati baut? Da, trei beri. Haideti, domnul Nastase, ati baut mai mult. M-au pus sa suflu. Am spus ca nu, vreau sa merg la militie si sa suflu. M-a tras unul din masina, m-a dat cu fata de asfalt, s-a urcat unul pe mine si mi-a pus catusele. Intr-un fel m-au batut inainte. Dupa ce mi-a facut testul alcool, a iesit 0,05, a venit un alt militian si a spus ca trebuie sa ii luam sange astuia, ca a baut. Mi-au luat si test pentru droguri. Oamenii astia sunt dusi. 005. Asa scrie si in procesul verbal. Erau doi. Mi s-a facut rana de la catuse", a povestit Ilie Nastase la Antena 3.

Dupa tot acest scandal, Ilie Nastase anunta ca se va duce la CEDO.

"Mi s-a spus ca asa se face cand nu accepti si esti agresiv. Poate am fost agresiv verbal, dar fizic nu puteam sa fiu. Ei stau la panda. Nu doar pentru mine, pentru toata lumea. Ce poti sa faci seara acolo? Sa mananci si sa bei. Cand ii spui ca ai baut trei beri si iti spune ca ai baut mai mult, cum reactionezi? Ma voi duce la CEDO. Doamna ministru si secretara de stat ai dansei nu au vrut sa raspunda la telefon. Daca vrei sa arestezi, sa-i pui catusele unui fost parlamentar sau general, treci un pic mai sus, ca aia nu gandesc cu picioarele ca ei. Mi-au spus ca eram un pericol public", a mai spus Nastase.

"Daca m-ai oprit la trei metri, care era pericolul? Ei au filmat, dar doar cand eram in masina cu ei. Au filmat doar ce au vrut ei. La sectie unii mai radeau, erau fericiti ca au prins un peste mai mare. Ma duc sa imi iau certificat medico-legal. O sa ma duc la CEDO. Nu ma duc la doamna Dan, ca nu o intereseaza. Ei trebuiau sa reactioneze altfel. Erau trei masini de politie. Cred ca nu actionau asa nici daca eram cel mai mare terorist", a completat acesta.

Scandalul a inceput vineri dimineata, in jurul orei 04:00, pe Soseaua Nordului, cand politistii au oprit autoturismul condus de Ilie Nastase, aflat intr-o vizibila stare de ebrietate, potrivit Antena 3. Fostul mare tenismen roman a refuzat sa se legitimeze si sa se supuna testului cu aparatul etilotest, aducand si unele injurii politistilor. Astfel, a fost condus la Institutul de Medicina Legala (IML), pentru recoltarea de probe biologice, dar a fost din nou recalcitrant la adresa politistilor si n-a dorit sa colaboreze.

In consecinta, Ilie Nastase ar fi fost dus incatusat la sediul Brigazii Rutiere, unde i-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si pentru refuz de recoltare mostre biologice.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...