Hoț de icoane băgat după gratii!

Botoșăneanul în vârstă de 51 de ani nu a avut nicio reținere în a fura chiar din casa Domnului! Întrucât mai avea la activ încă patru infracțiuni de furt și furt calificat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Hoț de icoane băgat după gratii!

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Botoşani au identificat un bărbat de 51 de ani din comuna Tudora, ca fiind principalul bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că la data de 2 iulie, în jurul orei 12:00, bărbatul a pătruns prin forţarea unui geam lateral, într-o biserică din localitatea Tudora, de unde a sustras două icoane.

Întrucât bărbatul este cercetat şi în alte patru cauze penale privind săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat, poliţiştii au dispus faţă de acesta măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să se propună o altă măsură preventivă.

Cele cinci cauze penale au fost reunite şi se continuă urmărirea penală faţă de suspect sub aspectul săvârșirii a unei infracţiuni de furt şi a 4 infracțiuni de furt calificat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
78

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...

Vine vacanța de 6 zile! Guvernul oferă o zi în plus pentru a face ”punte” între 1 Mai și Paști

astăzi, 13:40
86

Această decizie a fost luată având în vedere importanța religioasă și tradițională a Paștelui Ortodox, care cade în acest an pe 5 mai, aceeași săptămână cu una dint...

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
246

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...