Grav accident de circulație în municipiul Botoșani. Tragedie transmisă LIVE pe Facebook

Grav accident de circulație în municipiul Botoșani. Tragedie transmisă LIVE pe Facebook

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 22:45, la intersecţia dintre Bulevardul „Mihai Eminescu” şi Strada Prieteniei, în zona Spitalului de Pediatrie din municipiul Botoșani.

Au fost implicate nu mai puțin de patru autoturisme, dintre care unul era parcat și a fost avariat frontal, iar patru persoane au rămas încarcerate în mașinile implicat activ în eveniment. Potrivit polițiștilor, sunt șase victime, una dintre acestea părăsind locul accidentului. Șoferul vinovat, de etnie romă, se afla în stare de ebrietate și conducea cu peste 120 de km/h, în timp ce făcea LIVE pe Facebook. Acesta se deplasa înspre strada Sucevei, a izbit mașina care circula în fața sa, pe aceeași direcție, regulamentar, proiectându-l într-un al treilea autoturism, care se deplasa din sens opus, regulamentar.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de Terapie Intensivă Mobilă, precum și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Victimele au fost transportate spre Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”. Un tânăr se afla în stare critică la momentul preluării.

„Una dintre victime, aflată într-un autoturism care era răsturnat pe cupolă, a fost scoasă de pompieri după o intervenție extrem de dificilă”, au menționat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență din Botoșani.

Polițiștii cercetează, la ora scrierii prezentei, circumstanțele exacte ale producerii accidentului. Traficul este oprit de mai bine de o oră de la intersecția cu Onicescu până la intersecția cu Prieteniei, fiind angrenate peste zece echipaje de Poliție care restricționează accesul.

Peste 150 de persoane s-au adunat la locul accidentului.

Între timp a ieșit la suprafață filmul accidentului, respectiv clipul LIVE postat de către șoferul vinovat. Iată filmarea:


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

astăzi, 09:32
6

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până la data de 15 martie 2023, în urma consultărilor cu reprezentanţii din HoReCa, a anunţat, luni, Autori...

Inspectorii școlari au fost mesagerii lui Moș Nicolae pentru zeci de copii

Marţi, 6 Decembrie 2022
289

Inspectorii școlari au fost mesagerii lui Moș Nicolae pentru zeci de copii din județul Botoșani. Ei au dus cadouri micuților preșcolari din Cristești și Oneaga.„Moș Nicolae a trimis...

Teatrul „Vasilache” s-a redeschis cu spectacol și daruri pentru copii defavorizați (fotogalerie)

Marţi, 6 Decembrie 2022
97

Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache” și-a redeschis porțile, marți, cu un spectacol la care au participat gratuit zeci de copii aflați în situații de risc social, iar in...