Găsit de trecători pe marginea drumului: A murit de frig!

Găsit de trecători pe marginea drumului: A murit de frig!

Oamenii legii au reușit să stabilească identitatea bărbatului care a murit, sâmbătă, la spital, după ce a fost găsit de trecători zăcând inconștient pe marginea drumului. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Botoșani. Polițiștii au informat familia cu privire la tragedie. Amintim că, sâmbătă dimineață, câțiva trecători care se deplasau pe strada Săvenilor din municipiul Botoșani au sunat la 112 pentru a semnala că pe marginea drumului se află o persoană căzută, aproape inconștientă și dezbrăcată. 

La fața locului a ajuns un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, pacientul - aflat în stop cardio-respirator - fiind supus imediat manevrelor de resuscitare, procedură continuată și la Unitatea de Primire Urgențe. Bărbatul și-a revenit, cadrele medicale reușind să restabilească funcțiile vitale ale pacientului, acesta fiind transferat ulterior în secția de Reanimare a Spitalului Mavromati Botoșani. Din nefericire, însă, starea pacientului s-a agravat, după 12 ore survenind decesul.

Cazul a fost preluat de polițiști, care au reușit, luni, să afle identitatea bărbatului. Legiștii spun că acesta prezenta simptomele unei persoane expuse la frig, în ciuda faptului că temperatura exterioară nu indica acest lucru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
128

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
125

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
1032

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...