Flacari URIASE la Ipotesti! O cabana si o masina, distruse intr-un incendiu! O femeie insarcinata a suferit un atac de panica! FOTO
INCENDIU!

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Nicolae Iorga" al judetului Botosani au luptat timp 3 ore cu flacarile care au cuprins un garaj, o masina si o cabana, la Ipotesti, in noaptea de miercuri spre joi.

Flacari URIASE la Ipotesti! O cabana si o masina, distruse intr-un incendiu! O femeie insarcinata a suferit un atac de panica! FOTO

Alarma s-a dat la ora 22:00, iar pompierii s-au deplasat la fata locului cu trei autospeciale, iar pana la sosirea lor vecinii s-au chinuit sa stinga focul. Limbile de foc erau uriase si puteau fi vazute de la zeci de metri distanta. 

Focul a pornit de la un garajul in care se afla autoturismul, dupa care s-a extins si la acoperisul cabanei. Pana la ora 1:00 au luptat pompierii cu focul si au reusit sa opreasca extinderea incendiului la restul cabanei, dar si la o casa invecinata.

"A fost o interventie cu trei autospeciale. La sosirea primului echipaj incendiul se manifesta violent, in ardere generalizata. Exista pericolul de propagare a incendiului lao casa invecinata", a declarat lt.col. Narcis Jachel, din cadrul ISU Botosani.

Din pacate garajul si autoturismul au ars complet. Potrivit pompierilor botosaneni, cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit la autoturism, iar de acolo s-a extins foarte repede.

O femeie insarcinata in 9 luni a suferit un atac de panica si a fost preluata de un echipaj de ambulanta si transportata la spital.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
19

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
32

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
158

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...