Femeie rănită într-un accident provocat de un tânăr fără permis, urmărit de polițiști

Femeie rănită într-un accident provocat de un tânăr fără permis, urmărit de polițiști

O femeie a fost rănită într-un accident rutier petrecut, miercuri, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani. Evenimentul a fost provocat de un tânăr fără permis, care încerca să fugă de polițiști.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), un echipaj din cadrul Biroului Rutier a somat tânărul să oprească, pe Șoseaua Iașului, dar acesta și-a continuat deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărire, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În intersecția dintre străzile Tudor Vladimirescu și Petru Rareș, conducătorul a lovit un alt autoturism care se deplasa pe artera prioritară, condus de o tânără de 32 de ani. În urma impactului, femeia a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

„Polițiștii au stabilit identitatea conducătorului auto, în  persoana unui tânăr, de 23 de ani, din comuna Corni, care avea dreptul de a conduce autoturisme suspendat. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Tânărul a fost sancționat și cu amendă în cuantum de 2030 de lei pentru conducere pe contrasens și nerespectarea semnalului de oprire efectuat de polițiști.


 

Spune-ne opinia ta