O femeie a ajuns la spital, după un accident neobișnuit în bucătărie

O femeie a ajuns la spital, după un accident neobișnuit în bucătărie

O femeie de 59 de ani, din Botoșani, a ajuns la urgențe în stare gravă după un accident mai puțin obișnuit în gospodărie.

Aceasta se afla în bucătăria apartamentului și gătea cu ajutorul unei „oale minune”. La un moment dat, femeia a vrut să verifice starea mâncării preparate și a încercat să deschidă capacul oalei sub presiune. În acel moment, aburul fierbinte i-a venit femeii în față.

Cu dureri puternice, aceasta a apelat la 112, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. O ambulanță cu medic a preluat-o de acasă cu arsuri la nivelul feței și gâtului.

A fost transportată la spital pentru a fi evaluată de specialiști, care au decis internarea pacientei în secția ORL pentru supraveghere de specialitate.

(Constantin Gheban)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
108

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
133

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
149

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...