Femeie dispărută de acasă de patru zile. Familia a cerut ajutorul polițiștilor pentru a o găsi

Botoșăneanca a plecat de acasă pe 11 iulie și de atunci nu s-a mai întors. 

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 49 de ani, din comuna Hilișeu Horia, care a plecat de acasă pe 11 iulie și nu s-a mai întors.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, Gabriela Iosub are 1,60 metri înălțime, 50 de kilograme, păr șaten închis și ochi căprui.

Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, un hanorac de culoare neagră, adidași negri, iar pe cap purta o șapcă roșie.

„Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul făcut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Piloții au încins motoarele la Cornișa în cadrul evenimentului Demo Drift Show! „Adulții au fost cei mai fricoși, nu prea au avut curaj, dar copiii sunt altfel” (foto, video)

astăzi, 17:59

Asociația „Pro Car Racing” organizează, în acest weekend, cea de-a doua ediție a evenimentului Demo Drift Show. Anul trecut evenimentul a avut loc în parcarea magazinului El...

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

Friday, 27 September 2024

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

Friday, 27 September 2024

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...