Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Dramatic: Un botoșănean luptă să trăiască, după ce a fost înjunghiat de un coleg de muncă

Un bărbat de 46 de ani, din Botoşani, se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost înjunghiat în gât de un coleg de muncă. Conflictul a avut loc în curtea unei societăţi comerciale din localitatea Viile Apei, la limita dintre judeţele Satu Mare şi Maramureş, unde cei doi lucrează ca îngrijitori de animale. 

Agresorul, de 61 de ani, din Satu Mare, și-a înjunghiat miercuri seara colegul de muncă în zona gâtului, secţionându-i mai multe vase de sânge.

Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.00, când victima a ajuns cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primire Urgențe Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare cu plăgi tăiate la nivelul gâtului.

Botoşăneanul a fost operat cu succes de către medicii din Satu Mare, după ce i-au fost secționate mai multe vase de sânge. Pacientul se află internat pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Satu Mare.

Potrivit poliţiştilor, conflictul a izbucnit de la o neînțelegere financiară între cei doi, bărbatul mai în vârstă fiind hotărât să tranşeze conflictul în favoarea sa. 

Agresorul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmației, în vederea efectuării expertizei psihiatrice. Anchetatorii vor să vadă dacă sătmăreanul are discernământ, având în vedere modul violent în care a acționat.

În funcție de rezultatul expertizei de specialitate se vor propune măsuri în consecință de către procurori. Dacă se va stabili că agresorul a avut discernământ, procurorii vor merge în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de mii de tichete pentru vaccinați vor ajunge la Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
565

Săptămâna viitoare vor ajunge la Botoșani 38.700 de tichete pentru persoanele care s-au imunizat împotriva infecției cu virusul Covid-19 după data de 1 septembrie cu schema completă,...

Activități de cunoaștere a istoriei și specificului local, încheiate cu un spectacol de gală pentru cercetașii din județ

Vineri, 28 Ianuarie 2022
178

În cinstea Unirii Principatelor Române de la 1859, în perioada 22-24 ianuarie, a.c. Centrul Județean de Voluntariat Botoșani alături de cercetași, tineri și voluntari din județ...

Rata șomajului este de 2,07% în județul Botoșani

Vineri, 28 Ianuarie 2022
142

La sfârșitul lunii decembrie a anului 2021, în județul Botoșani erau înregistrați 2.835 de șomeri, rata șomajului fiind de 2,07%, informează Agenția Județeană pentru Ocupar...