Dramatic: Copilă de 14 ani moartă în ambulanță, după ce medicii s-au chinuit două zile să-i salveze viața!

Dramatic: Copilă de 14 ani moartă în ambulanță, după ce medicii s-au chinuit două zile să-i salveze viața!

Moarte cumplită a unei copile de numai 14 ani! Fata a ajuns la spitalul din Botoșani în weekend, după ce ar fi înghițit o substanță necunoscută. Medicii au reușit să o stabilizeze, fiind ținută apoi sub observație în secția de terapie intensivă, unde urma și tratamentul specific în astfel de situații.

Numai că, începând de luni dimineață, starea fetei s-a înrăutățit. Pentru ca substanțele toxice să fie eliminate cât mai repede din organism, a fost solicitat elicopterul SMURD de la Iași, însă aeronava sanitară a fost întoarsă din drum. Gravitatea stării în care se afla adolescenta nu permitea o deplasare pe calea aerului.

Medicii au constatat că organele interne ale fetei cedează unul câte unul, apoi pacienta a intrat în stop cardio-respirator, fiind resuscitată. Imediat ce a fost stabilizată, a fost solicitată o ambulanță, în speranța că va putea fi transportată la Iași măcar pe cale terestră. În ambulanță, copila a intrat din nou în stop cardio-respirator, de data aceasta medicii nereușind să o mai readucă la viață.

Din primele concluzii, fata ar fi încercat să se sinucidă cu pastile, însă pe parcurs au ieșit la iveală multe alte probleme. Bunica fetei le-a spus medicilor că adolescenta era plecată de acasă după o ceartă cu părinții și că locuia împreună cu un tânăr, într-un sat. Mai mult, tot bunica a spus că nepoata ei ar fi consumat până nu demult etnobotanice.

Poliția a deschis o anchetă pentru moarte suspectă, după efectuarea necropsiei și a examenului toxicologic urmând să se stabilească și cauza exactă a decesului.   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Misiune contracronometru, în această dimineață: Bărbat scos din fântână, soția a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 08:23
332

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de aproximativ șapte metri. Misiunea contracronometru a avut loc, în urmă cu...

Comorile Botoșaniului: Bisericuța veche de aproape trei secole în care creștinii își unesc și astăzi destinele! (Foto)

astăzi, 07:57
110

Aici, în urmă cu mai bine de un sfert de secol, în micuța bisericuță de lemn pășea Regele Mihai al României.Bisericuța de lemn din Brăești este de o frumusețe cuceritoa...

Joaca unui copil de 6 ani: Tone de furaje făcute scrum în curtea bunicilor! (Foto)

astăzi, 07:19
532

S-a întâmplat seara trecută, în localitatea Cristești. Îngrijorați că incendiul ar putea să se extindă, oamenii au sunat după ajutor. La fața locului au ajuns,...