Doi șoferi au rămas fără permis după un accident rutier. Se aflau sub influența alcoolului

Doi șoferi au rămas fără permis după un accident rutier. Se aflau sub influența alcoolului

Doi șoferi au fost amendați și lăsați fără permis, după ce au fost implicați într-un accident rutier, petrecut vineri după-amiază, în intersecția dintre străzile Octav Onicescu și Primăverii din municipiul Botoșani, aceștia aflându-se sub influența alcoolului, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), agentul Delia Nenișcu.

Potrivit acesteia, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Echipajul de poliție direcționat la fața locului a stabilit că un bărbat de 40 de ani, care se deplasa dinspre strada Pacea înspre strada Primăverii, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers la stânga, împrejurare în care, un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers, a intrat în coliziune cu acesta.

„În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cei doi conducători auto se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,17 mg/l alcool pur in aerul expirat în cazul conducătorului auto responsabil de producerea accidentului și 0, 13 mg/l, în cazul celuilalt conducător auto”, a precizat Nenișcu.

Ambii au fost sancționați cu amendă în cuantum de 1300 de lei, iar ca măsură complementară le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, a mai menționat reprezentanta IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta