Doi hoți români au chemat singuri carabinierii, de frica proprietarilor!

Cei doi români prinși asupra faptului, înspăimântați că proprietarii și-ar putea face singuri dreptate, au preferat să cheme carabinierii pentru a se preda de unii singuri autorităților. "Veniți să ne arestați, ne-au prins la furat".

Doi hoți români au chemat singuri carabinierii, de frica proprietarilor!

Doi infractori de origine română în vârstă de 27 și respectiv 22 de ani, au telefonat din proprie inițiativă la carabinieri invitându-i să vină să-i aresteze, după ce au fost surprinși la furat de proprietarii unui atelier mecanic din Italia, informează ANSA.

Cei doi români, înspăimântați că proprietarii și-ar putea face singuri dreptate, au preferat să cheme carabinierii pentru a se preda de unii singuri autorităților.

Românii, care au precedente specifice, au fost arestați cu acuzația de furt agravat. Ei reușiseră deja să fure 20 de catalizatori pe care i-au încărcat într-o mașină parcată în apropierea atelierului, atunci când proprietarii afacerii, tată și fiu, au intrat în atelier și le-au blocat drumul împiedicându-le fuga.

În acel moment, conform reconstituirii făcute de carabinieri, cei doi tineri infractori, temându-se de o reacție necontrolată a proprietarilor, au sunat la 112: „Veniți să ne arestați, ne-au prins la furat”, a fost explicația pe care carabinierii au auzit-o la telefon.

La fața locului s-au prezentat echipajele unității operative ale companiei de carabinieri din Venafro care i-au arestat pe cei doi români. Mașina folosită de hoți a fost confiscată și toate bunurile furate au fost restituite proprietarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3004

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...