Doi frați s-au luat la bătaie pe Pietonalul Unirii. Au fost observați de polițiști, pe camerele video - FOTO

Doi frați s-au luat la bătaie pe Pietonalul Unirii, din municipiul Botoșani, dar la scurt timp au fost despărțiți de polițiștii locali care au observat incidentul pe camerele video montate în zonă.

Doi frați s-au luat la bătaie pe Pietonalul Unirii. Au fost observați de polițiști, pe camerele video - FOTO
În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:20, Dispeceratul Poliției Locale Botoșani, a surprins, prin intermediul camerelor video montate de municipalitate pe Pietonalul Unirii, un grup de trei tineri, care atrăgeau atenția prin comportamentul lor, lovindu-se reciproc.
 
Ajunși la fața locului, polițiștii locali au constatat că doi dintre tineri erau agresivi verbal și fizic, tulburând liniștea publică, iar al treilea încerca să aplaneze conflictul.
 
Cei doi tineri recalcitranți au fost conduși la sediul Poliției Locale, în vederea identificării și s-a constatat că sunt frați, fiind vorba de Daniel Vasile și Dumitru F., în vârstă de 28 de ani, respectiv 32 de ani.
 
"Ulterior identificării, cei doi tineri au fost sancționați contravențional, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991, cu amendă de 300 lei fiecare, pentru tulburarea liniștii publice", a declarat Ioan Onuțu, directorul Poliției Locale Botoșani.
 
 
A fost solicitată și intervenția cadrelor medicale care, după acordarea primului ajutor unuia dintre tineri, care prezenta o leziune la o mână în urma altercației avute cu fratele său, l-a transportat la spitalul de Psihiatrie, din cauza stării de agitației a acestuia.



 
 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
44

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
130

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
1325

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....