Doi copii loviți pe trecere și o femeie rănită într-un carambol pe Bulevardul „Eminescu” (video)

Doi copii loviți pe trecere și o femeie rănită într-un carambol pe Bulevardul „Eminescu” (video)

Doi copii în vârstă de 8, respectiv 10 ani au fost acroșați de o mașină pe trecerea de pietoni, iar o tânără a fost rănită, după ce șoferul vinovat a provocat un carambol. Accidentul a avut loc duminică după-amiază, pe Bulevardul „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani, în apropiere de Biserica „Rosetti”. 

Potrivit polițiștilor direcționați la fața locului, un tânăr de 23 de ani a lovit cei doi copii pe marcajul destinat pietonilor. Încercând să evite impactul, el a acroșat un alt autoturism, proiectându-l într-un al treilea autovehicul. Copiii și o femeie de 34 de ani, pasageră pe locul din față-dreapta a mașinii lovite frontal, au fost preluați de echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță, organele judiciare demarând verificări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul.

„Niciunul dintre șoferi nu se afla sub influența alcoolului. S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca, în funcție de rezultatele investigațiilor, să se dispună măsuri”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

 

 





 

 

Spune-ne opinia ta