Doi bărbați și două femei, ridicați de polițiștii botoșăneni și băgați în arest după un scandal de pomină! (Video)

Cele patru persoane sunt reținute de polițiștii botoșăneni pentru comiterea a nu mai puțin de 10 infracțiuni!

În cursul zilei de marți, 30 iulie, polițiștii din Mihăileni au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele a patru persoane, doi bărbați și două femei, cu vârstele cuprinse între 26 și 46 de ani.

Cei patru, toți din comuna Cândești, sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetări, a reieșit faptul că aceștia, împreună cu alte trei persoane, la data de 28 iulie, în jurul orei 22:00, în timp ce se aflau pe terasa unui local public din comuna Cândești, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat reciproc, provocându-și leziuni fizice și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...

Razie de amploare în zonele ”fierbinți” din Botoșani! Două persoane băgate după gratii, amenzi de peste 20.000 de lei! (Foto)

astăzi, 10:57

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Inspectoratului General pentru Imigrări, a Inspectoratului Județean de Jandarmi  ...