Cum a fost prins pedofilul din Botoșani, după ce a fost păcălit de un tânăr de 20 de ani pe internet: „S-a oferit voluntar!”

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale.

Un tânăr de 20 de ani din Deva, judeţul Hunedoara, a reuşit să prindă un pedofil, după ce şi-a creat un profil fals pe reţelele sociale. Practic, s-a dat drept o adolescentă de 14 ani, a acceptat invitaţia bărbatului de 38 de ani, care îi propusese aşa-zisei adolescente să întreţină relaţii sexuale cu el, şi l-a dat pe mâna poliţiei.

Tânărul de 20 de ani a anunţat autorităţile că un alt bărbat vrea să se întâlnească cu această minoră pentru a întreține relații sexuale.

În urma activităţilor investigative şi de cercetare efectuate de poliţişti, persoana bănuită de comiterea acestei fapte a fost identificată ca fiind un bărbat de 38 de ani din comuna Rădăuţi-Prut, din judeţul Botoşani. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de racolare a minorilor în scopuri sexuale.

„S-a oferit voluntar să prindă un pedofil. Este vorba de un tânăr de 20 de ani din Deva care, în seara zilei de 28 iulie 2024, a alertat Poliția Municipiului Deva. Răzvan le-a spus că și-a creat un profil fals pe o rețea socială. Practic, s-a prefăcut că este o fată de 14 ani, iar un bărbat dorește să se întâlnească cu această minoră pentru a întreține relații sexuale. Poliția a intrat pe fir și, în urma activităților investigative, persoana bănuită de comiterea acestei fapte a fost identificată. Este un bărbat de 38 de ani din comuna Rădăuți-Prut, județul Botoșani”, a declarat pentru antena3.ro Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remus TANASĂ: Câteva gânduri despre Enescu

astăzi, 10:00

Muzica lui George Enescu face parte din patrimoniul imaterial al umanității. El a compus, a cântat la vioară sau la pian, a dirijat și a răspândit dragostea prin și pentru muzică de...

Patronul milionar din Botoșani care merge cu metroul în București. ”Noi avem doar avionul…!” (Video)

astăzi, 09:39

Invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, omul de afaceri și viitorul președinte al Consiliului Județean Botoșani, a explicat motivele pentru care atunci când ajunge la Bucure...

21 septembrie: Zilele Europene ale Patrimoniului la Memorialul Ipotești

astăzi, 09:12

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, invită publicul, pe data de 21 septembr...