Depășire încheiată într-un cap de pod pentru un șofer în stare de ebrietate

Depășire încheiată într-un cap de pod pentru un șofer în stare de ebrietate

Un șofer în stare de ebrietate a ajuns la spital, după ce a acroșat un autoturism pe care încerca să îl depășească. Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, în comuna Stăuceni.

Potrivit echipajului de poliție direcționat la fața locului, bărbatul de 51 de ani se deplasa la volanul unui Volkswagen, pe drumul comunal dintre localitățile Victoria și Tocileni. El s-a angajat în depășirea unui Ford condus de către o tânără de 20 de ani, însă a lovit mașina la revenirea pe bandă. În urma impactului, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Șoferul vinovat de producerea accidentului emana halenă alcoolică, însă nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, din cauza leziunilor suferite. De cealaltă parte, tânăra implicată nu se afla sub influența alcoolului.

„În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să fie dispusă o soluție procedurală”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

 

Spune-ne opinia ta