Comercianții de ciuperci din piață, amendați de polițiștii locali! FOTO

Polițiștii locali atrag atenția cetățenilor municipiului Botoșani să achiziționeze și să consume ciuperci doar din locurile autorizate, având în vedere numărul mare de cazuri de intoxicații înregistrate în ultimele săptămâni.

Comercianții de ciuperci din piață, amendați de polițiștii locali! FOTO

De la începutul lunii și până în prezent, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială au desfășurat o serie de acțiuni în zona adiacentă a Pieței Centrale (parcarea Comaliment, trotuarul și parcarea din fața magazinului Big), dar și a Pieței Viilor, având ca scop identificarea, sancţionarea și îndepărtarea din zonă a comercianţilor de ciuperci.

În acestă perioadă, au fost identificați peste 150 de vânzători ambulanți, dintre care 35 au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii 12/1990 - privind protejarea populației împortiva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

Marea majoritate a vânzătorilor ambulanți provin din localitatea Balta Arsă.

"Pe această cale, atragem atenția cetățenilor municipiului Botoșani să achiziționeze și să consume ciuperci doar din locurile autorizate, având în vedere numărul mare de cazuri de intoxicații înregistrate în ultimele săptămâni", transmit reprezentanții Poliției Locale Botoșani.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
45

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
23

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
76

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...