Cinci romani au murit intr-un accident rutier in Marea Britanie!

Cinci romani (trei barbati si doua femei) au murit si un altul a fost ranit, intr-un accident rutier produs pe autostrada M6, in apropierea localitatii Stoke-on-Trent din Marea Britanie.

Ambasada Romaniei la Londra a anuntat ca cei sase se deplasau pe autostrada intr-un autoturism Nissan Micra, care a fost acrosat de un camion marca Mercedes.

Dupa ce a fost informata, misiunea diplomatica romana de la Londra a intreprins demersuri pe langa autoritatile de politie din Staffordshire in vederea confirmarii identitatii victimelor accidentului rutier.

De asemenea, au fost contactati membrii familiilor carora li s-au furnizat informatii privind procedura de repatriere si demersurile intreprinse de autoritatile britanice in cazul deceselor survenite in circumstante incerte.

Ambasada Romaniei la Londra ramane in legatura cu autoritatile britanice si va acorda sprijin si asistenta familiilor daca acestea vor fi solicitate, se arata in comunicatul institutiei.

Soferul camionului a fost arestat si autostrada a fost inchisa mai multe ore, potrivit Realitatea TV.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019. ...

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety.   Sursa: News.ro Citeste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News. Pe aceeaşi plaj...