Ceartă în familie terminată în flăcări. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri (video)

Ceartă în familie terminată în flăcări. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri (video)

Un bărbat în vârstă de 68 ani din satul Slobozia, comuna Cordăreni a suferit arsuri pe aproximativ 20% din suprafața corpului, miercuri, după ce locuința lui a fost cuprinsă de flăcări, a transmis Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU).

Potrivit sursei citate, nepotul acestuia, care locuiește în aceeași gospodărie, a povestit că cei doi s-au certat, la scurt timp izbucnind incendiul. Evenimentul a fost anunțat în jurul orei 13:00.

Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Dorohoi, cu două autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD, dar și voluntarii de comună au ajuns la fața locului și au constatat că locuința ardea în totalitate.

„Proprietarul era în curte și prezenta arsuri pe față, mâini și corp. A fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Pompierii au protejat de foc o anexă situată la aproximativ patru metri de casa în flăcări”, a precizat ofițerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliție.

„S-a deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate circumstanțele producerii incidentului. În funcție de rezultate, se vor dispune măsuri”, a afirmat Delia Nenișcu, reprezentanta Inspectoratului de Poliție Județean.

 

 

Spune-ne opinia ta