BOTOȘANI: Sute de conducători auto sancționați în cadrul acțiunii TISPOL SPEED!

În perioada 1-7 aprilie 2019, poliţiştii rutieri botoşăneni au desfăşurat pe raza întregului judeţ acţiunea TISPOL SPEED pentru depistarea celor care depăşesc viteza legală.

BOTOȘANI: Sute de conducători auto sancționați în cadrul acțiunii TISPOL SPEED!
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu subunităţile de profil au acţionat săptămâna precedentă pe mai multe sectoare de drum,  pentru prevenirea victimizării prin accidente de circulaţie având drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză sau viteza excesivă.

Pe parcursul întregii săptămâni au fost controlate peste 1.200 de autovehicule, iar 526 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, poliţiştii au reţinut 26 de permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule. 
 
Acţiunea a avut loc în toată ţara, fiind coordonată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Controalele au fost efectuate simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
24

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
48

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
27

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...